Centura Reghinului la Licitație

TRANSPORT. Proiectarea și execuția centurii ocolitoare a Reghinului a fost scoasă la licitație și încărcată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Valoarea totală a investiției depășește 645 milioane de lei, este finanțată prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), iar CNAIR va asigura asistența pentru derularea licitației și va oferi suport tehnic pentru respectarea legislației europene în domeniu.
Autoritatea Contractantă estimează că va obține finanțarea necesara semnării contractului in semestrul I al anului 2023. Durata contractului este de 48 luni si cuprinde: 12 luni perioada de proiectare, 36 luni perioada de execuție a lucrărilor si minim 36 de luni perioada de garanție a lucrărilor

Societățile interesate pot depune ofertele până la data de 28 februarie 2023.

Varianta de ocolire, cu o lungime de 12 km, se va desprinde din intersecția dintre DN15A și DN16 în partea de vest a municipiului Reghin, se va desfășura prin partea de sud-est a municipiului, va intersecta DN15 (Târgu Mureș – Reghin) și se va finaliza în partea de nord-est, la intersecția cu DN15 (Reghin – Toplița), la ieșirea din municipiul Reghin.

Varianta ocolitoare a municipiului Reghin va duce la reducerea duratei de transport, creșterea siguranței în trafic, reducerea combustibilului și dezvoltarea localităților deservite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare