Târgu Mureș și Miercurea Ciuc – două orașe noi pe harta Orange 5G

TELECOMUNICAȚII. Cea mai bună experiență de conectivitate o putem avea prin intermediul rețelei 5G. Astfel, de ieri, locuitorii din Târgu Mureș și Miercurea Ciuc se pot bucura de super viteze de internet și cele mai bune servicii pe care rețeaua Orange le oferă.

Odată cu Târgu Mureș și Miercurea Ciuc, Orange 5G devine prezent în 23 de orașe din România: Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Sibiu, Suceava și Timișoara, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale.

Odată cu rețeaua 5G ne putem bucura și de abonamente 5G adaptate nevoilor de comunicare, disponibile în magazinele Orange, iar reduceri speciale sunt disponibile exclusiv online.

Detalii complete despre abonamentele Orange 5G și reducerile din această perioadă sunt disponibile pe pagina dedicată.

Rețeaua Orange 5G, cu viteze maxime de până la 1.2 Gbps la download şi viteze medii de 600 Mbps, poate să ofere utilizatorilor o experiență similară cu internetul prin fibră optică, și deschide noi oportunități pentru dezvoltare în zona de inovație și cercetare.

Oferta Orange cuprinde și soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice sau companii.

Dezvoltarea rețelei 5G vine în contextul angajamentului pe care Orange îl are pentru accelerarea transformării digitale în România. În urma licitației de spectru organizată de ANCOM în luna noiembrie, Orange a devenit operatorul din România cu cel mai mare portofoliu de spectru și cele mai mari investiții în infrastructura de rețea, taxele de licență pentru achiziționarea acestor drepturi ridicându-se la 264,6 milioane €.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare