CEREMONIAL – De Ziua Armatei, avioanele militare de la Câmpia Turzii vor survola municipiul Târgu Mureş

0
270
Foto: Bogdan Pop

ZIUA ARMATEI. Vineri, 25 octombrie, cu începere de la 9.30, Garnizoana Târgu Mureş va celebra, printr-un ceremonial militar, Ziua Armatei României și 75 de ani de la eliberarea de sub ocupaţia trupelor fasciste. Conform scenariului ceremonial, în Târgu Mureș, în zona centrală (Piaţa Trandafirilor) va avea loc o expoziţie de tehnică, armament, aparatură şi echipamente specifice.

 

Ceremonia militară va începe la ora 11.00, în Piaţa Victoriei, un moment special constituindu-l aducerea drapelului naţional de către un paraşutist din cadrul Forţelor pentru Operaţii Speciale. După alocuțiuni și depunerea de coroane omagiale la Statuia Ostaşului Român, festivitatea se va încheia cu defilarea gărzii de onoare şi a tehnicii militare, urmate de un survol al zonei centrale a municipiului Târgu Mureş executat de aeronave militare aparţinând Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” Câmpia Turzii.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ