CEREMONIE DE PANDEMIE – Ceremonie fără public și fără militari de Ziua Națională a României, se depun coroane de flori și gata

0
290

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI. Marți, 1 decembrie 2020, la Târgu Mureș ceremonia dedicată Zilei Naționale a României se va desfășura fără prezența publicului și fără defilările militarilor și prezentarea tehnicii și armamentului din dotarea forțelor de ordine. Practic, totul se va limita la depunerea coroanelor de flori de reprezentanți ai instituțiilor din județul Mureș.

 

Ceremonia dedicată Zilei Naționale a României va avea loc de la ora 11.45, în Piața Victoriei din municipiul Târgu Mureș. Conform deciziilor guvernamentale, “se permite organizarea ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naționale a României (…) în municipiile reședință de județ, cu participarea a cel mult 100 de persoane, fără participarea publicului (…) durata ceremoniei este de maximum o oră”.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ