CFR Călători dă startul programului “Trenurile Soarelui 2024”: orașele cu acces direct la litoral

TRANSPORT. De mâine, cine dorește să meargă la mare o poate face cu trenul. CFR Călători pune în circulație mai multe garnituri care vor conecta principalele orașe din țară cu litoralul românesc.

Un total de 30 de trenuri vor circula din toată țara și vor asigura legătura cu stațiunile de la Marea Neagră, inclusiv până în Mangalia.

Toate regiunile țării vor fi conectate cu destinațiile de vacanță, cu trenuri directe din orașe precum Arad, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brașov, Suceava și Iași. Din Capitală, trenurile spre mare vor circula la un interval de una-două ore. Durata călătoriei pe ruta București – Constanța este, în medie, de circa 2 ore și 20 de minute.

În ceea ce privește prețurile, un bilet pe ruta București-Constanța, la clasa a doua, costă 78 de lei, iar la clasa întâi, 115 lei. Există reduceri pentru biletele dus-întors sau pentru cele achiziționate din timp. Elevii pot călători gratuit.

Trenurile Soarelui vor circula până la data de 8 septembrie 2024. CFR recomandă cumpărarea anticipată a biletelor, anticipând o cerere mare și trenuri aglomerate. CFR promite că toate trenurile vor fi dotate cu aer condiționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare