CHELTUIALĂ CU GHINION – Cu două luni înaintea verii, Primăria Târgu Mureș deschide portofelul, umbrela și… sezonul estival

0
1654
Goran Bregovic (foto-iConcert.ro)

FAPT. De 1 mai muncitoresc, la ora 11, pe o temperatură de 11 grade Celsius, cu cer noros și șanse de ploaie de 59%, municipalitatea Târgu Mureș celebrează, la Complexul Weekend (ștrandul urbei), deschiderea sezonului estival (adică de vară, deși e primăvară toată ziua bună-ziua, încă vreo două luni). Pentru acest fapt, s-a mai plătit un concert “gratuit” din bugetul orașului, trupa Jukebox fiind cei care vor presta pentru distracția puhoiului de lume care se-nghesui cu umbrelele deschise să asiste la miracol.

 

Tot astăzi, 1 mai muncitoresc, aceeași instituție publică care administrează orașul, Primăria condusă de Dorin Florea, va mai plăti, în cadrul aceleiași deschideri a sezonului de vară primăvara, și factura către artistul Goran Bregović (nu e ieftin, nici nu poate fi – conform monitorizării msnews, un concert al lui Bregović costă 50.000-75.000 de euro).

 

Spectacolul e programat la ora 18 (când este prognozată o temperatură de 15 grade Celsius și șanse de ploaie de 50%). Spectacolul “gratuit” (care va fi plătit tot din banii târgumureșenilor) este programat la Cetatea Târgu Mureș sau, în caz de vreme nefavorabilă, la Sala Sporturilor.

 

În fine, cu multe rugăciuni la Moș Ploaie și în speranța că vremea o să fie mai bună, deschiderea sezonului estival primăvara se încheie cu un al treilea concert gratuit plătit din banii voștri, în 4 mai. De această dată, după ce se face vară la ștrand și apoi la Cetate, o să se facă vară și la Platoul Cornești, acolo unde sâmbătă, de la ora 18, o să cânte Voltaj.

 

Scrierea aceasta a urmărit, în principal, să vă avertizeze să nu vă uitați umbrelele acasă, deși în Târgu Mureș-ul primarului Florea e vară, soare, zumzet de albine…

 

Cătălin VISCHI

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ