Cher, în vârstă de 76 de ani, susține că “dragostea nu știe matematică” și se destăinuie despre diferența de 40 de ani dintre ea și noul partener

DIFERENȚE. Cher a afirmat că ‘dragostea nu știe matematică’, în timp ce a împărtășit o fotografie topless cu iubitul ei în vârstă de 36 de ani.

Cântăreața în vârstă de 76 de ani a dezvăluit recent că se întâlnește cu Alexander Edwards, care este cu 40 de ani mai tânăr decât ea, după ce l-a cunoscut în urmă cu două luni.

Cher a recunoscut că ‘pe hârtie’ relația lor ar putea părea ciudată, dar că Edwards îi spune că dragostea nu ‘știe matematică’.

Răspunzând la postarea ei, un fan a spus: “Nu, nu, nu: “Dacă ești fericită cu AE, adică cu adevărat fericită, atunci cui îi pasă?”. Fericirea unei persoane nu depinde de ceea ce cred sau spun alții. E doar părerea mea”.

Potrivit rapoartelor, cei doi s-au cunoscut în timpul Săptămânii Modei de la Paris, care a avut loc în septembrie. Iar la începutul acestei luni, ea a împărtășit o fotografie cu el pe rețelele de socializare alături de numele lui și de un emoji roșu cu o inimă de dragoste.

Când unii fani și-au exprimat îngrijorarea cu privire la diferența de vârstă, cântăreața a fost rapidă în a le închide gura.

Ea a scris: “După cum știm cu toții … NU M-AM NĂSCUT AZI,& Ce știu cu siguranță… Nu există garanții. “Ori de câte ori faci o alegere, îți asumi un risc. Întotdeauna mi-am asumat riscuri… Este ceea ce sunt.”

Cher a abordat direct și diferența de vârstă de 40 de ani dintre cei doi.

Când un urmăritor a scris pe Twitter: “Da, 40 de ani diferență de vârstă. Doar Cher îmi place!”, muzicianul a răspuns: “Dragostea nu știe matematică, vede! (emoticoane cu inimioare roșii)”.

Iar într-o altă postare, ea a spus: “Nu, nu, nu: “Nu ne apăr. Cei care urăsc vor urî… Nu contează că suntem fericiți și nu deranjăm pe nimeni”.

Cher cu siguranță nu are nevoie de nicio prezentare, dar dacă vă întrebați cine este Edwards, este un nume destul de cunoscut în industria muzicală.

El este vicepreședintele A&R la celebra casă de discuri care se mândrește cu o listă de muzicieni printre care se numără Rihanna, Pusha T, Nas, Public Enemy și Justin Bieber.

Anterior s-a întâlnit cu Amber Rose, cu care împarte fiul de trei ani Slash Electric Alexander Edwards – dar cuplul a luat-o pe căi separate în 2021.

Cher a fost căsătorită de două ori, mai întâi cu Sonny Bono – cu care a format duo-ul pop Sonny & Cher – și apoi cu Gregg Allman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare