Cine este persoana de care Simona Halep ascultă cu sfințenie?

TENIS. Simona Halep a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou. Motivul principal declarat de către Simona, pentru care și-a dorit să fie antrenată de francez, este câștigarea un nou Grand Slam.
 
“Mă simt bine, am sentimentul plăcut de la Wimbledon, m-am odihnit, m-am antrenat din greu.
Nu știu cum o să fie, va fi un sezon pe hard, vom vedea. A fost greu să mă antrenez pe această căldură, dar m-am obișnuit pentru că și acolo va fi la fel de cald.
Îmi doresc să joc cât mai multe meciuri, îmi plac mai mult decât antrenamentele, dar sper să fac și o treabă bună. Sper să joc bine și sezonul acesta la turneele dinainte, dar obiectivul principal e US Open” – Simona Halep, la plecarea din România, urmând să participe la trei turnee înainte de a evolua la ultimul Grand Slam al sezonului, US Open.
 
Simona a dezvăluit că de când se antrenează cu Patrick Mouratoglou, jocul ei s-a îmbunătățit, muncește mai mult, se simte mai bine și are mai multă încredere în ea.
 
“Mă bucur tare că a apărut Patrick. Mă ajută mult și pe partea de tenis, și pe partea personală, mi-a dat încredere și mă face să cred mai mult în mine. Sunt un pic mai agresivă, asta este obiectivul, nu știu dacă-mi iese mereu pentru că sunt mulți ani în care am jucat altfel, dar cred că vom ajunge acolo unde ne dorim”, a conchis Simona Halep.
 
City Open de la Washington (1-7 august) o va aduce pe Simona din nou pe teren, apoi va urma apoi turneul de la Toronto – Rogers Cup (8-14 august), iar ultima competiție pe care Halep o va disputa înainte de US Open va fi turneul WTA 1000 de la Cincinnati (15-21 august).
 
US Open va încheia Seria americană. Ultimul Grand Slam al anului va avea loc în perioada 29 august – 11 septembrie în complexul de la Flushing Meadows (New York).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare