CLUJ – TURDA, vrea să arate care-i “fruncea”

0
17

TURISM. Un nou Aquapark la orizont.
La Turda s-a lansat în dezbatere publică Planul Urbanistic Zonal pentru proiectul Aquapark. Acesta este estimat la o valoare de 32 milioane de euro și va fi finanțat din fonduri europene.
 
Parcul se va întinde pe 17 hectare, ocupând o suprafață dublă față de cea de la Nymphaea de la Oradea. Va fi construit pe malul râului Arieș, în imediata apropiere a Sălii Polivalente, zonă care se dorește a fi destinată sportului și de și activităților de agrement.
 
Noul aquapark il va concura pe cel din Oradea și va transforma Turda într-o mare zonă turistică, ea având deja ca atracții salina și lacurile cu apă sărată.
 
”Documentațiile preliminare necesare construcției acestui aquapark au fost finalizate și după dezbaterea și votarea Planului Urbanistic Zonal va fi lansată licitația de execuție”, susține primarul Cristian Matei.
El apreciază că în doi ani ar putea fi inaugurat primul aquapark din județul Cluj.
 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ