Ciprian Dobre prefect și Vasile Liviu Oprea subprefect în județul Mureș

ADMINISTRAȚIE. Ciprian Dobre a fost numit în funcția de prefect al județului Mureș în urma ședinței de Guvern de astăzi. Vasile Oprea, fost prefect de Mureș în mandatul PSD, îl va seconda pe Dobre în noua sa poziție.

Ceremonia de învestire a noii conduceri va avea loc mâine, la Sala Mică a Palatului Administrativ din Târgu Mureș, începând cu ora 9:00, conform anunțului recent al biroului de presă al Prefecturii Mureș.

Ciprian Dobre are o experiență anterioară în funcția de prefect al județului Mureș, în perioada 2005 – 2008. În trecut, el a ocupat și funcția de deputat în Parlamentul României în perioada 2008 – 2012 și a fost președinte al Consiliului Județean Mureș între 2012 și 2016, fiind ales uninominal din partea USL (Uniunea Social Liberală).

Vasile Liviu Oprea, care va fi alături de Ciprian Dobre în calitate de secund, a ocupat anterior funcția de subprefect și cea de prefect în anul 2014. El este medic veterinar oficial în cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Mureș, lucrând și în cadrul CSVSAO Reghin. Oprea a avut rolul de director executiv al DSVSA Mureș în perioadele 2013 – 2014 și 2015 – 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare