Circulația redeschisă pe pasajul peste Autostrada A3, pe DN15

VESTE. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov au adus o veste bună pentru șoferii din regiunea Mureș, anunțând redeschiderea circulației rutiere pe pasajul care trece peste Autostrada A3. Acest pasaj, situat între localitățile Hădăreni și Chețani, pe DN15, a fost în construcție și deschiderea sa este un pas important pentru dezvoltarea rețelei de drumuri din zonă.

Motivul principal pentru redeschiderea circulației a fost necesitatea continuării lucrărilor la corpul autostrăzii. Această măsură va permite constructorilor să progreseze în ritmul planificat și să aducă această importantă autostradă mai aproape de finalizare.

Aceasta nu este singura veste bună pentru regiunea Mureș. Se preconizează că și celălalt pasaj care traversează autostrada, situat în zona localității Luna, va fi deschis pentru trafic în aproximativ două săptămâni. Aceste evoluții semnificative reflectă progresele înregistrate în construcția lotului de autostradă Chetani – Câmpia Turzii.

Cu această autostradă în curs de dezvoltare, se va crea o rețea rutieră modernă și eficientă care va conecta mai multe orașe importante din Transilvania. Printre acestea se numără Cluj Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Luduș, Iernut, Târgu Mureș, Aiud, Teiuș, Alba Iulia, Sebeș, Sibiu, Simeria, Orăștie, Deva, Hunedoara, Timișoara, Arad și Lugoj.

Previziunile indică faptul că, până în 2024, Cluj Napoca și Târgu Mureș vor fi complet conectate prin două trasee – Florești și Someșeni. Aceasta va aduce un beneficiu semnificativ pentru mobilitatea și conectivitatea între orașe și va sprijini dezvoltarea economică și turistică a regiunii.

Finalizarea autostrăzii A3 reprezintă un pas important în dezvoltarea infrastructurii rutiere a României, oferind o conexiune mai rapidă și mai eficientă între orașele și regiunile din Transilvania. Este un semnal pozitiv pentru dezvoltarea țării și pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din această zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare