CÎȚU vs. ORBAN: 1-0 – Nou președinte la PNL Târgu Mureș: Horațiu Suciu l-a detronat pe fostul președinte Ervin Molnar

1
850
Ervin Molnar, Horațiu Suciu

SE SCHIMBĂ GARDA PNL. Mediul Horațiu Suciu este noul președinte al PNL Târgu Mureș, după ce l-a învins detașat pe fostul președinte Ervin Molnar. Marți, 15 iunie 2021, cele trei ceasuri rele s-au suprapus pentru actualul președinte al PNL, Ludovic Orban, peste alegerile interne din filiala municipiului reședință al județului Mureș, tabăra clamaților reformiști (condusă de fostul președinte Ciprian Dobre) a învins-o pe cea a susținătorilor lui Orban.

 

În urma votului pentru alegerile conducerii PNL Târgu Mureș, prof. univ. dr. Horațiu Suciu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgență de Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș, l-a învins pe președintele în exercițiu, Ervin Molnar, cu 134 de voturi valide la 82.

 

Alegerile din organizațiile municipale, orășenești și comunale din județul Mureș au implicații mari și pentru alegerile din filiala județeană (unde Dobre și-a anunțat candidatura în fața actualului președinte, Cristian Chirteș – detalii AICI), dar mai ales pentru cele naționale, în toamnă urmând să aibă loc Congresul Național PNL pentru alegeri.

 

Inițial, PNL Mureș și-a anunțat, prin liderii Chirteș – Molnar, susținerea pentru Ludovic Orban, însă în interiorul filialei județene s-a format curentul oponent dictat de la Cotroceni, cu Dobre și Suciu vârfuri de lance ale opoziției interne. O opoziție (autorecomandată ca fiind reformistă) care a câștigat deja prima bătălie. Urmează județul.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ