CNAS caută specialiști IT&C pentru modernizarea sistemului de sănătate iar salariile sunt foarte atractive

JOB. Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) din România este în căutarea specialiștilor în domeniul IT&C pentru a se alătura echipei Direcției Tehnologia Informației. Anunțul a fost făcut printr-o postare pe pagina oficială de Facebook a CNAS și vine cu o ofertă salarială atractivă de aproape 4.000 de euro lunar, adică 19.857 de lei.

Cei interesați să aplice pentru aceste poziții trebuie să aibă experiență în domenii precum hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date. Proba scrisă pentru aceste poziții este programată pentru data de 9 octombrie 2023, iar termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023.

CNAS recunoaște importanța tehnologiei informației în sectorul sănătății și caută profesioniști dedicați care să contribuie la dezvoltarea de soluții inovatoare și eficiente pentru sistemul de asigurări de sănătate din România. Această oportunitate face parte din angajamentul CNAS de a continua modernizarea și îmbunătățirea sistemului de sănătate, cu scopul de a oferi servicii de calitate tuturor cetățenilor.

Această inițiativă demonstrează eforturile CNAS de a integra tehnologia și inovația în domeniul sănătății și de a modela viitorul sistemului de asigurări de sănătate din România prin colaborare și dezvoltare continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare