COMERȚ CU ARME – A fost prins în timp ce vindea două arme de tir sportiv, în Piața de vechituri din Târgu Mureș

0
679

INFRACȚIUNE. Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au identificat duminică, 8 decembrie, un bărbat în vârstă de 35 de ani din localitatea Mădăraş care vroia să vândă, în Piața de vechituri din Târgu Mureş, două arme de tir sportiv, cu aer comprimat, de calibru 5,5 mm, supuse autorizării, precum şi 250 de diaboluri, de acelaşi calibru.

 

Conform polițiștilor mureșeni, bărbatul ar fi cumpărat armele şi muniţia din Polonia, cu scopul de a le revinde în ţară, deși nu le-a declarat sau înregistrat. Armele și muniția au fost confiscate şi cetățeanul este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor (infracțiune penală) şi contrabandă calificată.

 

  • FOTO: generic

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ