Compania EKR închiriază spațiu în Mures City Logistics, proiect dezvoltat de Globalworth și Global Vision

PROIECT. EKR, subsidiara companiei Elektrokontakt GMBH, renumită la nivel internațional pentru sistemele sale de cablare, a semnat un contract de închiriere pentru o suprafață de 14.735 de metri pătrați în Mures City Logistics, cel mai modern proiect industrial din zona Mureș. Acest lucru a marcat o realizare semnificativă, deoarece a determinat o rată de ocupare de 100% a întregului proiect dezvoltat în parteneriat de Globalworth și Global Vision, două dintre cele mai importante companii imobiliare din România și Europa Centrală și de Est (ECE).

EKR are o prezență globală pe patru continente – America, Asia, Africa și Europa și este specializată în furnizarea de sisteme de cablare pentru industria auto. Cu o istorie care se întinde din 1996, EKR s-a afirmat ca un furnizor de încredere pentru clienți premium din industria auto, având la activ o serie de certificate industriale în recunoașterea calității serviciilor sale.

Acest furnizor de top pentru industria auto a închiriat o suprafață semnificativă pentru o perioadă de 10 ani în cadrul parcului industrial Mures City Logistics, care este dezvoltat și deținut în comun de Globalworth și Global Vision.

În cadrul acestui proiect, EKR intenționează să-și consolideze operațiunile, producând în exclusivitate cabluri electrice pentru divizia de automobile Mercedes. Această dezvoltare are potențialul de a spori semnificativ producția și logistica din regiune.

După încheierea acestui contract de închiriere, Mures City Logistics a atins un grad de ocupare complet, ceea ce reprezintă o realizare remarcabilă atât pentru Globalworth, cât și pentru Global Vision. Această reușită subliniază atractivitatea strategică a parcului industrial și, de asemenea, validează orașul Târgu Mureș ca un centru emergent pentru logistică și industrie ușoară.

Acest proiect a fost dezvoltat în parteneriat de Globalworth și Global Vision, iar gradul de ocupare complet arată impactul puternic al cooperării lor. Această realizare arată și încrederea crescută în potențialul pieței din Târgu Mureș de a deveni un centru dezvoltat pentru logistică și producție ușoară.

Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth Romania / Director Piete de Capital Globalworth Group, a subliniat importanța acestui moment pentru companie, arătând că obiectivul lor este să promoveze progresul și dezvoltarea atât în Târgu Mureș, cât și în Europa Centrală și de Est.

Sorin Preda, CEO și fondator Global Vision, a adăugat că parteneriatul cu Globalworth joacă un rol important în dezvoltarea economică locală și regională, iar ocuparea completă a parcului industrial reprezintă o etapă semnificativă în acest proces.

Această tranzacție a fost facilitată de agenția Colliers, care a fost un partener de încredere în multe proiecte de închiriere din portofoliile Globalworth și Global Vision.

În contextul unei creșteri semnificative a pieței industriale și logistice din România, această tranzacție reprezintă o contribuție semnificativă la dezvoltarea economică și socială a comunității locale, oferind noi oportunități și locuri de muncă.

Cu o infrastructură modernă și o bună conectivitate de transport, Mures City Logistics se situează la aproximativ 362 km de București, 102 km de Cluj-Napoca și 261 km de Bors, la granița de vest a României cu Ungaria. Parcul are potențialul de a deveni un centru important pentru logistică și producție ușoară în regiune.

Această reușită reflectă atractivitatea în creștere a Târgu Mureș și contribuția semnificativă pe care proiectul o poate aduce dezvoltării economice și sociale a acestei comunități. Globalworth și Global Vision rămân dedicați dezvoltării durabile a industriei imobiliare în România și în întreaga regiune a Europei Centrale și de Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare