Compania Wizz Air suspendă cel puțin 20 de rute din și spre România în sezonul de vară 2024

TRANSPORT AERIAN. Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat recent suspendarea a cel puțin 20 de rute operate spre și dinspre șase aeroporturi din România pentru sezonul de vară al anului 2024. Această decizie va afecta călătorii care utilizează aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Timișoara și Târgu Mureș.

Printre rutele care vor fi suspendate se numără unele destinații populare precum Praga (Cehia), Preveza (Grecia), Jeddah (Arabia Saudită), Viena (Austria), Berlin (Germania), Lyon (Franța), Antalya (Turcia), Barcelona (Spania) și multe altele.

Anulările afectează și rutele sezoniere, cum ar fi cele către destinații turistice precum Skiathos și Santorini din Grecia, care nu vor fi reluate în sezonul de vară al anului 2024. De asemenea, unele rute din rețeaua companiei maghiare din și spre România nu vor mai fi disponibile în sezonul de iarnă 2024/2025.

Wizz Air nu a furnizat public motivele care au stat la baza acestor ajustări ale rețelei sale de rute aeriene. Cu toate acestea, pasagerii care au rezervări pe aceste rute sunt sfătuiți să se asigure că verifică starea zborului lor înainte de plecare pentru a evita orice inconveniente neplăcute.

Anulările și reducerea frecvenței operării unor rute pot fi determinate de o varietate de factori, inclusiv schimbările în cererea de călătorie, costurile operaționale și factorii de mediu. Este posibil ca pandemia COVID-19 să fi avut, de asemenea, un impact semnificativ asupra deciziilor luate de companiile aeriene în ceea ce privește rețeaua lor de rute.

În concluzie, pasagerii care călătoresc din și spre România ar trebui să fie conștienți de aceste schimbări și să verifice starea zborului lor înainte de plecare pentru a evita neplăceri. Este posibil ca și alte ajustări ale rețelei de rute să aibă loc în viitorul apropiat, pe măsură ce industria aviatică continuă să se adapteze la schimbările din piață și la condițiile de călătorie în continuă evoluție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare