Compania Wizzair a transmis un e-mail pentru toți clienții! Produsul interzis în toate avioanele

COMUNICAT. Cei de la Wizzair au decis să nu mai permită nimănui să transporte anumite alimente, situația fiind foarte des întâlnită pe ruta România – Anglia. Este vorba despre produsele din carne de porc: cârnați, carne sau chiar șorici. Având în vedere că a trecut perioada sărbătorilor, foarte multe companii de transport au primit plângeri din partea clienților că s-ar trezit cu bagajele distruse din cauză cărnii care s-a dezghețat. De asemenea, nici mirosul nu a fost prea plăcut, fapt ce le-a afectat imaginea companiilor de transport.

Anul trecut, în luna noiembrie, o situație unică a șocat o mulțime de oameni. A fost vorba de un zbor Cluj – Liverpool, unde oamenii s-au trezit cu bagajele returnate la Cluj deoarece au fost găsite urme de sânge. Oamenii nu și-au primit bagajele la Liverpool decât după câteva zile. Ulterior, reprezentanții companiei de zbor au transmis că sângele era de origine animală. Totul s-a produs din cauza unui bagaj care conținea diferite produse alimentare. Cel mai probabil a fost vorba de carne crudă care s-a dezghețat în timpul zborului.

Reprezentanții companiei Wizzair au transmis printr-un email că transportul aerian al unor alimente astfel este strict interzis. Acest anunț îi vizează în mod direct pe românii care merg în Anglia.

”Vă rugăm să rețineți că transportul aerian al produselor de origine animală, cum ar fi carnea sau pielea acestora, către Regatul Unit este strict interzis. Vă mulțumim pentru cooperare și vă așteptăm la bord!”, au transmis reprezentanții Wizz Air.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare