Competiția de ”Business Plan” se desfășoară și în județul Mureș

ANTREPRENORIAT. În cadrul eforturilor susținute de promovare a spiritului antreprenorial și a educației economice, județul Mureș se alătură competiției naționale “Business Plan”. Etapa județeană a acestei competiții va avea loc pe data de 28 martie, la Colegiul Economic “Transilvania” din Târgu Mureș.

Inițiată de Ministerul Educației și Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, competiția “Business Plan” se desfășoară anual în parteneriat cu autoritățile locale, instituții de învățământ superior și de cercetare, organizații neguvernamentale și operatori economici relevanți din diverse domenii. Scopul principal al competiției este încurajarea și sprijinirea tinerilor în elaborarea și prezentarea unor planuri de afaceri inovatoare și sustenabile.

Potrivit anunțului publicat pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Mureș (www.edums.ro), competiția “Business Plan” oferă un cadru propice pentru dezvoltarea abilităților antreprenoriale și pentru stimularea creativității în rândul elevilor și studenților. În acest sens, competiția reprezintă o platformă valoroasă pentru formarea viitorilor antreprenori și pentru promovarea ideilor inovatoare în mediul de afaceri.

Evenimentul de la Colegiul Economic “Transilvania” din Târgu Mureș va aduce împreună tineri talentați și pasionați de domeniul afacerilor, oferindu-le oportunitatea de a-și prezenta proiectele și de a primi feedback din partea unui juriu de experți. Participarea la competiție nu doar încurajează spiritul competitiv, ci și promovează colaborarea și schimbul de idei între tinerii antreprenori și profesioniștii din domeniu.

Prin organizarea acestei etape județene, autoritățile locale și instituțiile de învățământ din Mureș demonstrează angajamentul lor față de dezvoltarea educației economice și susținerea inițiativelor antreprenoriale în rândul tinerilor. Astfel, competiția “Business Plan” reprezintă un pas important în direcția promovării inovației și a dezvoltării durabile în județul Mureș și în întreaga regiune.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare