Competiția militară de la Brașov: triumfuri și recorduri în educația militară românească

APĂRARE. În perioada 13-17 mai 2024, orașul Brașov a găzduit etapa finală a concursului aplicativ-militar dedicat instituțiilor militare de învățământ. Loturile sportive ale Statului Major al Forțelor Terestre, Statului Major al Forțelor Aeriene, Statului Major al Forțelor Navale, Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii, Comandamentului Logistic Întrunit și Universității Naţionale de Apărare „Carol I” din București s-au întrecut într-o serie de probe menite să testeze abilitățile și pregătirea viitorilor militari.

Clasament General

După zile intense de competiție, clasamentul general a fost următorul:

🥇 Locul I: Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu – Echipa din Sibiu a demonstrat excelență și determinare, ocupând primul loc pe podium.

🥈 Locul II: Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” din Boboc – Performanțele impresionante au adus echipei din Boboc o meritată a doua poziție.

🥉 Locul III: Universitatea Națională de Apărare „Carol I” din București – Cu un efort colectiv remarcabil, echipa din București a completat podiumul competiției.

🔸️ Locul IV: Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov – Echipa locală a dat dovadă de o pregătire solidă, ocupând locul patru.

🔸️ Locul V: Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța – Performanțele marinărești au plasat echipa constănțeană pe locul cinci.

🔸️ Locul VI: Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică din Sibiu – Cu abilități tehnologice de top, echipa din Sibiu a obținut locul șase.

🔸️ Locul VII: Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” din Pitești – Participanții din Pitești au demonstrat curaj și dedicație, clasându-se pe locul șapte.

Felicitări tuturor echipelor participante pentru efortul depus și pentru spiritul de camaraderie și competiție de care au dat dovadă. Mult succes în competițiile viitoare și la cât mai multe realizări notabile! Aceste competiții nu doar că evidențiază pregătirea și performanțele instituțiilor militare de învățământ din România, dar și inspiră o generație nouă de militari să aspire la excelență și devotament în slujba țării.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare