COMPETIȚIE – Cinci polițiști locali mureșeni, în finala națională la tir, tenis de masă și șah

0
94

LA ȚINTĂ. Desfășurată în Sibiu, competiţia zonală dedicată Zilei Poliţiei Locale la tir, tenis de masă și șah, organizată de către Federaţia Naţională a Poliţiştilor Locali din România, la care au participat polițiști locali din Tîrgu Mureș (din cadrul Asociaţiei Poliţiştilor Locali “Transilvania”), Cluj-Napoca, Satu-Mare, Braşov, Sibiu, Mediaş și Turda, a desemnat reprezentanții care vor participa în finala pe țară.

 

Mureşenii s-au clasat pe locul I în clasamentul general, iar pe discipline, au ocupat de patru ori locul I și de două ori locul II. Proba de tir individual a fost câștigată de Ioan Alb, care s-a situat împreună cu colegul său Mihai Bîndilă pe locul II la tir echipe. Și proba de tenis de masă a fost dominată de polițiștii locali mureșeni, care ocupat primele două locuri în clasamentul individual (prin Cristian Schuller – locul I – și Sorin Hodoş – locul II) și locul I în proba pe echipe (echipa murșeeană câștigătoare fiind formată din Schuller și Hodoș)

 

De asemenea, un mureșean, Gheorghe Zbîrcea, s-a clasat pe locul I la șah. Finala națională (unde Asociaţia Poliţiştilor Locali “Transilvania” va fi reprezentată de Alb și Bîndilă – la tir -, Schuller și Hodoș – la tenis de masă – și Zbîrcea – la șah) se va desfășura în Brașov, în perioada 15-16 mai.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ