COMPETIȚIE – Cinci polițiști locali mureșeni, în finala națională la tir, tenis de masă și șah

LA ȚINTĂ. Desfășurată în Sibiu, competiţia zonală dedicată Zilei Poliţiei Locale la tir, tenis de masă și șah, organizată de către Federaţia Naţională a Poliţiştilor Locali din România, la care au participat polițiști locali din Tîrgu Mureș (din cadrul Asociaţiei Poliţiştilor Locali “Transilvania”), Cluj-Napoca, Satu-Mare, Braşov, Sibiu, Mediaş și Turda, a desemnat reprezentanții care vor participa în finala pe țară.

 

Mureşenii s-au clasat pe locul I în clasamentul general, iar pe discipline, au ocupat de patru ori locul I și de două ori locul II. Proba de tir individual a fost câștigată de Ioan Alb, care s-a situat împreună cu colegul său Mihai Bîndilă pe locul II la tir echipe. Și proba de tenis de masă a fost dominată de polițiștii locali mureșeni, care ocupat primele două locuri în clasamentul individual (prin Cristian Schuller – locul I – și Sorin Hodoş – locul II) și locul I în proba pe echipe (echipa murșeeană câștigătoare fiind formată din Schuller și Hodoș)

 

De asemenea, un mureșean, Gheorghe Zbîrcea, s-a clasat pe locul I la șah. Finala națională (unde Asociaţia Poliţiştilor Locali “Transilvania” va fi reprezentată de Alb și Bîndilă – la tir -, Schuller și Hodoș – la tenis de masă – și Zbîrcea – la șah) se va desfășura în Brașov, în perioada 15-16 mai.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare