COMPETIȚIE – În Târgu Mureș încep finalele pe echipe ale Campionatului Național de lupte libere și lupte greco-romane

0
418

LUPTE. Vineri, 27 septembrie, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Szasz Adalbert” din Târgu Mureș (situată pe strada Pavel Chinezu nr. 9/A) începe finala Campionatului Național de lupte libere și lupte greco-romane la seniori (masculin și feminin) pe echipe (SuperLiga).

 

În finala pe echipe la lupte libere cele patru echipe care își vor disputa titlul de campionaă sunt Clubul Sportiv Mureșul Târgu Mureș & Fások Odorheiu Secuiesc (echipă comună), CSU Cluj-Napoca, CSM Reșița și CSM Lugoj. Competiția începe la ora 10, iar ceremonia de premiere cu titlurile de campioană națională pe echipe are loc de la ora 18, conform calendarului transmis de Federația Română de Lupte.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ