COMPETIȚIE – În Tîrgu Mureș, debutează Cupa Ardealul la tir cu arcul

0
136

TIR CU ARCUL. Astăzi, 5 mai, în Tîrgu Mureș, pe terenul de sport din cartierul Mureșeni (situat pe strada Dezrobirii), începe a doua ediție a Cupei Ardealul la tir cu arcul, competiție organizată de clubul local AS CS Șoimii de Mureș, sub egida Federației Române de Tir cu Arcul. Evenimentul sportiv, care se desfășoară după regulamentul Federației Internaționale de Tir cu Arcul (Word Archery), cuprinde competiții pentru toate tipurile de arc și categoriile de vârstă.

 

La Cupa Ardealul, competiție care se va încheia duminică, 6 mai, și-au anunțat participarea aproximativ 70 de sportivi legitimați la cluburi din Tîrgu Mureș, Ocna Mureș, București, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Deva și Lugoj. Tîrgu Mureș este un oraș cu tradiție în acest sport, aici luând ființă prima secție sportivă de tir cu arcul din România, în urmă cu 61 de ani (la predecesoarea UMF-ului).

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ