COMPETIȚIE – La Reghin, Miss & Mister Fitness IFBB România

0
1282

FITNESS. Miercuri, 31 august, la Reghin se desfășoară, în premieră națională, Miss & Mister Fitness IFBB România, un concurs de fitness organizat în sistem Open și dedicat exclusiv categoriilor Bikini Fitness și Men’s Physique, a anunțat președintele Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF), Gabriel Toncean.

 

Competiția, organizată de clubul privat local ACS Voința Sebastiano în parteneriat cu Primăria Reghin, se desfășoară în Sala Municipală de Sport din Complexul Parcul Tineretului (la ora 9.00 are loc cântarul orficial, iar la ora 13.00 concursul propriu-zis) și face parte din evenimentele stabilite de FRCF pentru selecția la loturile naționale.

 

În contextul în care cheltuielile sportivilor sunt suportate de organizatori (inclusiv taxa de înscriere), se scontează pe prezența a câtorva sute de participanți. În luna mai 2019, România s-a clasat pe locul 1 la Campionatul Balcanic desfășurat în Grecia, cucerind 26 de medalii (12 de aur, 8 de argint și 6 de bronz).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ