COMPETIȚIE MONDIALĂ – Echipa de descarcerare și prim ajutor a ISU Mureș participă la World Rescue Challenge 2019

0
187

PRIM AJUTOR. Echipa reprezentativă de descarcerare și prim ajutor a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Horea al Județului Mureș participă, în perioada 12-15 septembrie, în localitatea La Rochelle (Franța), la World Rescue Challenge 2019, competiția la care se întrec cele mai bune echipaje de prim ajutor și descarcerare din lume – de regulă, media echipelor participante este de peste 30, atât pe segmentul descarcerare, cât și pe cel de traumă.

 

Aceasta este cea de-a 20-a ediție a World Rescue Challenge (Competiţia Mondială de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat), o competiție la nivel mondial, care se desfășoară anual, începând din anul 1999. În anul 2017, competiția, organizată de World Rescue Organisation, a avut loc în Târgu Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here