Comuna Chețani se mândrește cu o olimpică județeană la matematică

EDUCAȚIE. Performanțele școlare din comuna Chețani continuă să impresioneze. După succesul de anul trecut, când un elev din Chețani a ajuns la Olimpiada Națională la limba engleză desfășurată la Cluj Napoca, anul acesta o elevă de clasa a VI-a a reușit să câștige Olimpiada Satelor și să se califice la Olimpiada Județeană de Matematică. Aceste realizări demonstrează clar că atât elevii, cât și cadrele didactice din mediul rural își stabilesc obiective înalte și obțin rezultate remarcabile.

Școala Gimnazială Zau de Câmpie a fost gazda fazei locale a Concursului Național de Matematică „Olimpiada Satelor din România” în data de 10 februarie. Trei eleve din clasa a VI-a de la Școala Gimnazială Chețani, Brașovean Lavinia, Lung Raluca și Sara Voevod, coordonate de prof. Șuta Giorgiana, au participat la concurs.

Eleva Lung Raluca s-a calificat la etapa județeană, care va avea loc pe 16 martie la Liceul Silvic Gurghiu.

Școala Gimnazială Chețani se mândrește anual cu elevi care ajung la fazele naționale ale concursurilor de limba română și matematică, datorită implicării profesionale și sufletești a cadrelor didactice. Directorul școlii, prof. Camelia Puiac, subliniază că școala organizează și Concursul regional de creație artistică, “Armonia și culorile vieții prin ochii copiilor”, destinat preșcolarilor și elevilor din ciclul primar, în două ediții, de primăvară și toamnă.

Felicitări tuturor celor implicați în aceste performanțe remarcabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare