COMUNICAT – Lansarea proiectului „Înființarea unui Centru Comunitar Integrat în Comuna Tăureni, Județul Mureș”

0
166

LANSARE DE PROIECT. Proiectul „Înființarea unui Centru Comunitar Integrat în Comuna Tăureni, Județul Mureș” (click pe link pentru a descărca documentul în format .pdf), cod MySMIS 142987, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către UAT Comuna Tăureni și are o valoare totală de 719.041,50 lei, din care 468.681,47 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 29.06.2021 – 31.03.2023.

 

Obiectivul general al proiectului își propune îmbunătățirea accesului populației și, în special, al grupurilor vulnerabile de la nivelul Comunei Tăureni la infrastructura medicală, servicii sociale și educaționale de calitate, cu scopul de a promova incluziunea socială și a combate sărăcia.

 

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • Înființarea unui Centru Comunitar Integrat care să ofere servicii medico-socio-educaționale destinate în special persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, prin realizarea unor lucrări de reabilitare, recompartimentare și modernizare la nivelul clădirii existente în Comună, precum și lucrări de amenajări exterioare.
  • Dotarea și echiparea Centrului Comunitar Integrat, în vederea funcționării optime, cu dotări medicale, nemedicale și echipamente tehnologice.
  • Îmbunătățirea accesului persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile la piața forței de muncă, prin colaborarea cu un voluntar aparținând grupurilor vulnerabile.

 

Date de contact beneficiar:

UAT Comuna Tăureni

Str. Principală nr. 256, Comuna Tăureni

Florea Andreea-Delia, Manager proiect

Tel: 0754.626.810, Fax: 0265.433.712

E-mail: primariataureni@yahoo.com

www.regio-adrcentru.ro

 

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ