SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Muzică în Perimetru, la Vechea Prefectură din Târgu Mureș: un eveniment care pune în valoare arhitectura locală prin lumină și muzică

0
178

MUZICĂ ÎN PERIMETRU. Organizația culturală #facem organizează un nou eveniment pentru comunitatea locală: Muzică în Perimetru. Acesta va avea loc sâmbătă, 4 septembrie 2021, la Vechea Prefectură (str. Bolyai nr. 5 din Târgu Mureș). Atmosfera va fi susținută de două trupe locale: Moonfellas și Koszika, Szász Csaba and Vaughn Roberts.

 

Muzică în Perimetru este un eveniment care pune în valoare arhitectura și patrimoniul local, prin iluminarea arhitecturală a locațiilor, dar și prin concerte de muzică jazz care să se potrivească cu ambientul creat. Astfel, participanții vor putea lua parte la un joc interesant între arta vizuală și cea auditivă, aceștia fiind captivați pe întreaga durată a evenimentului.

 

În 4 septembrie 2021, Muzică în Perimetru va aprinde reflectoarele pe prima dintre cele 3 locații: Vechea Prefectură (Strada Bolyai nr. 5, Târgu Mureș), aceasta fiind un patrimoniu valoros al artei populare baroce locale. Prefectura Veche sau Casa Scaunului este un monument istoric aflat în Piața Bolyai, unde au funcționat sediile Scaunului Mureș și a Comitatului Mureș-Turda, iar azi adăpostește un centru de creație artistică.

 

Participarea la eveniment este gratuită și se va putea face în baza unui tichet de acces, ce poate fi rezervat gratuit de pe Kompostor, la următorul link: https://www.kompostor.ro/evenimente/11588-muzic-n-perimetru-la-prefectura-veche.

 

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța tuturor participanților la eveniment, atât a publicului cât și a echipei de organizare, evenimentul va avea loc în aer liber și va fi organizat în conformitate cu reglementările legale în vigoare la data desfășurării acestuia.

 

Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare măsuri sanitare pentru participanți. Conform ultimelor reguli aprobate de Guvern, accesul la eveniment se poate face bază pe:

  • Rezervarea locului prin platforma Kompostor;
  • Dovada finalizării schemei de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2;
  • Test negativ PCR în ultimele 72h;
  • Test negativ antigen în ultimele 24h;
  • Certificat medical care confirmă infectarea cu SARS-CoV-2 emis cu între 15-180 zile înainte.

 

Totodată organizatorul impune purtarea măștii în spațiile comune (bar, toalete etc.), păstrarea distanței sociale față de alți participanți și minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate, folosirea porților de acces și a locurilor alocate.

* Foto: @ Mihai Benea

 

Organizația culturală #facemATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ