CONCURS – 78% dintre candidații la posturile de conducere din școlile județului Mureș au promovat proba scrisă: al treilea procent din țară

0
260

FUNCȚII DE CONDUCERE ÎN ȘCOLI. După încheierea probei scrise a concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, care s-a desfăşurat vineri, în județul Mureș au promovat 78% dintre candidați, acesta fiind al treilea procentaj din țară (după Cluj – 93% și Sălaj – 81%).

 

Procentul de promovabilitate a probei scrise la nivel național este de 65,8%, cele mai slabe rezultate fiind obţinute în judeţele Mehedinţi (44%), Călăraşi (45,1%) şi Satu Mare (50,3%).

 

Ministrul interimar al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a precizat că la nivel național s-au prezentat la proba scrisă 8.627 de candidaţi (94,7% din numărul celor înscriși), din care au promovat proba (obținând minim nota 7) 5.676 de candidați.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ