Concurs de dans – 9 mai, Sighișoara

DANS. Circa 200 de copii din Mureș vor participa azi la etapa județeană a concursului de dans organizat de Inspectoratul Școlar, Palatul Copiilor Târgu Mureș și structura din Sighișoara.

S-au înscris copii care frecventează cursurile Palatelor copiilor din județ, dar și elevi de la școli primare, gimnaziale și liceale. Aproape 30 de dansuri se vor întrece la diverse categorii și stiluri de dans.

Organizatorul concursului, Cornel Câmpian:

Obiectivele acestui concurs sunt mai multe și as vrea să amintesc aici: creșterea valorică a valențelor educative ale dansului și muzicii, finalizarea activității copiilor în arta dansului, asigurarea unui cadru adecvat de întrecere și spectacol specific copiilor, stimularea copiilor cu aptitudini deosebite, depistarea talentelor, dar și schimburi de experiență între conducătorii formaților și între participanți. Avem dans modern, dans urban, rock and roll, dansuri de caracter, dans popular stilizat, fantezie coregrafică, show revue, dans contemporan, balet, dansuri country, majorete și dans aerobic.

Competiția va începe la ora 16, la Sala Sporturilor Radu Voina din Sighișoara. Pe lângă laureații de pe podium, toți participanții vor fi recompensați cu diplome, iar profesorii coordonatori vor primi trofee.

 

sursa radiomures.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare