Concursul Miss Universe a eliminat limita de vârstă

FRUMUSEȚE. Într-o mișcare revoluționară, pentru prima dată din 1952, concursul Miss Universe a eliminat limita de vârstă pentru a se califica. Începând cu 12 septembrie 2023, orice femeie de peste 18 ani are șansa de a se califica și a concura în concurs.

Decizia istorică a fost anunțată în timpul spectacolului Miss Tanny Fletcher’s Beauty Pageant de la New York Fashion Week în primăvara anului 2024. Limita de vârstă, care era stabilită anterior la 28 de ani, nu va mai avea nicio restricție superioară de vârstă pentru concurenți.

Organizația concursului a anunțat această decizie semnificativă pe pagina lor oficială de Instagram: “Organizația Miss Universe anunță eliminarea tuturor limitelor de vârstă în toate concursurile asociate Miss Universe. Această schimbare se va aplica tuturor concursurilor din 2024 la nivel global,” se menționa, adăugând că fiecare femeie adultă din lume va fi eligibilă să concureze pentru titlul de Miss Universe.

R’Bonney Gabriel, câștigătoarea în 2022 a titlului de Miss Univers a adăugat că abilitatea unei femei de a concura la Miss Univers sau în orice altceva nu ar trebui să fie definită de vârsta ei și că vârsta este doar un detaliu.
Extinderea limitei de vârstă pentru concurentele Miss Univers este una dintre numeroasele modificări din regulament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare