CONDIȚIE – ONG-ul care gestionează azilul pentru câinii fără stăpân din Reghin, condiționează continuarea asocierii cu Primăria: Plătiți-le hrana!

0
490
Foto: Adăpostul de câini Reghin

CÂINI FĂRĂ STĂPÂN. Contractul de administrare al adăpostului pentru câinii fără stăpân din Reghin, dintre municipalitate și Fundația Fiducia, va continua și în 2019, însă cu un amendament ferm stipulat: Primăria Reghin să asigure finanțarea hranei.

 

E trist că s-a ajuns la condiționarea normalității, dar e un semn de întrebare cauzat de suspiciunea că există cel puțin un precedent, dacă a fost necesară această stipulare contractuală. În cazul în care suma necesară achiziției hranei necesare câinilor din adăpost, respectiv 110.000 de lei, nu va fi inclusă în bugetul anual, contractul se reziliază de drept.

 

Practic, ONG-ul condus de Lidia Maier, pune condiția minimă pentru a continua să administreze adăpostul în care sunt cazați cei 300 de câini fără stăpân din Reghin: să li se asigure banii pentru achiziția a 54.750 de kilograme de hrană, adică o medie zilnică de 0,5 kilograme de hrană/câine. Fundația Fiducia colaborează cu municipalitatea în administrarea câinilor fără stăpân din Reghin din anul 2007. Azilul pentru câinii fără stăpân ai municipiului Reghin se află pe strada Gării.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ