Conferința “De ce rămân în România?” aduce tinerii în contact cu personalități de succes

EVENIMENT. Mulți tineri din România se confruntă cu dilema de a rămâne în țară sau de a căuta noi oportunități în afara granițelor, influențați de informații contradictorii sau descurajante. Pentru a oferi răspunsuri și inspirație acestor tineri, la a doua ediție a conferințelor “De ce rămân în România?”, vor fi prezente personalități cu povești de succes din diverse domenii. Evenimentul va avea loc în seara zilei de 25 octombrie, începând cu ora 18:00, la Biblioteca Națională a României.

Întrebarea “De ce rămân în România?” este una dintre cele mai importante pentru tinerii care sunt la început de drum în viață și se confruntă cu decizia de a-și stabili viitorul. Conferința oferă o oportunitate unică tinerilor de a intra în contact direct cu personalități de succes care au ales să rămână în țară și să-și construiască cariere remarcabile.

Invitații acestei ediții speciale a conferinței includ:

1. Andreea Bănesaru: Tânără pilot acrobat din echipa “Șoimii României – Hawks Of România,” care va împărtăși experiența sa în lumea aviației și acrobatiei aeriene.

2. Liana Stanciu: Realizatoare radio și TV cunoscută, care a străbătut cu succes diverse domenii media și va vorbi despre parcursul ei profesional în România.

3. Adrian Cioroianu: Directorul Bibliotecii Naționale a României, diplomat și personalitate de marcă a culturii românești, care va aduce perspective interesante asupra culturii și educației din țară.

4. Gabriel Coveșeanu: Directorul Teatrului Ion Creangă, realizator TV și actor, care va oferi tinerilor o incursiune în lumea artei și culturii.

5. Leonard Ursache: Antreprenor și Formator pentru management aplicat și marketing pentru IMM-uri, inițiatorul unui proiect important pentru comunitate.

Tinerii elevi și studenți din București sunt invitați să participe la această conferință inspirațională. Aceștia au posibilitatea de a descărca biletele gratuit accesând formularul de pe site-ul conferinței.

Conferința “De ce rămân în România?” oferă tinerilor ocazia de a se conecta cu personalități de succes și de a înțelege mai bine perspectivele și oportunitățile oferite de România. Evenimentul are potențialul de a schimba percepțiile tinerilor și de a-i motiva să-și continue parcursul în țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare