Conferința „Poveste de Crăciun: Despre Minte, Inimă și Suflet” aduce specialiști de marcă într-o seară dedicată sănătății trupești și sufletești

EVENIMENT. Pe 21 decembrie 2023, începând cu ora 18:00, Centrul de evenimente RAB va găzdui o conferință de excepție intitulată „Poveste de Crăciun: Despre Minte, Inimă și Suflet”. Evenimentul propune o serie de prelegeri susținute de profesioniști în chirurgie cardiovasculară, neurochirurgie și psihologie, oferind publicului prezent învățăminte valoroase și sfaturi preventive.

Despre Minte, Inimă și Suflet

Într-o lume plină de provocări, conferința aduce în prim-plan teme precum sănătatea trupească și cea sufletească, oferind oportunitatea de a explora legătura subtilă dintre aceste două aspecte esențiale ale vieții. Într-o atmosferă magică de sărbători, „Poveste de Crăciun” reunește profesioniști remarcabili din chirurgia cardiovasculară, neurochirurgie și psihologie, oferind audienței perspective semnificative și inspiraționale.

Prelegeri de excepție

Evenimentul va fi onorat de prezența Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, un pionier în neurochirurgie, cu contribuții semnificative în domeniul patologiei tumorale cerebrale și spinale. De asemenea, Prof. Dr. Horațiu Suciu, cunoscut drept „doctorul de inimi”, va împărtăși experiența sa vastă în domeniul transplantului cardiac și chirurgiei cardiovasculare. Dr. Raluca Anton, specialistă în psihologie și psihoterapie relațională, aduce perspective esențiale despre sănătatea mintală și bunăstarea sufletească.

Moderator și realizator de marcă

Evenimentul va fi moderat de Florentina Fântânaru, o personalitate cu o vastă experiență în jurnalismul de televiziune și radio. Cu peste 1500 de interviuri la activ, Florentina a adus în fața publicului cele mai importante personalități din diverse domenii, iar în cadrul conferinței, va contribui la atmosfera captivantă și interactivă a evenimentului.

Conferința „Poveste de Crăciun” promite o seară deosebită, bogată în cunoștințe și inspirație, oferind participanților instrumente valoroase pentru menținerea unei vieți echilibrate și sănătoase.

Biletele sunt disponibile aici.
Mai multe detalii puteți obține contactând organizatorii la contact@minteinimasisuflet.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare