Conferință Regională de Turism, 9-10 noiembrie 2023, Băile Balvanyos, județul Covasna

EVENIMENT. Conferința Regională de Turism reprezintă primul forum profesional, care se adresează, în principal, antreprenorilor din domeniul turismului, din regiune. Având în vedere tendințele globale și potențialul turistic local, conferința are pe prim plan construirea de relații, dezvoltarea comună și dezvoltarea competențelor în domeniu.

Veți putea face cunoștință cu cele mai recente tehnologii și idei noi, pentru a vă extinde competențele. Puteți construi relații profesionale prin întâlniri personale. Digitalizarea este, de asemenea, cel mai bun instrument pentru ca în domeniul turismului ofertele să fie câștigătoare și o experiență remarcabilă pentru clienți. Întrebarea este, dacă poate să fie competitivă în fața inflației, a prețurilor volatile ale energiei, a lipsei de forță de muncă și a schimbărilor rapide ale preferințelor clienților.

Între 9-10 noiembrie, sunteți așteptață la Băile Balvanyos, să gândim și să construim împreună cu experți în turism, antreprenori, angajați, formatori, reprezentanți ai agențiilor de turism și politicieni.

Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare