CONFIRMARE – Superstarul drum and bass Netsky vine la festivalul mureșean Awake 2019

AWAKE 2019. Superstarul drum and bass Netsky, deținător al Discului de Aur, Discului de Platină și Dublu Disc de Platină, cu piese situate pe primele locuri in cele mai cunoscute topuri din lume, a confirmat prezența la ediția 2019 a Festivalului Awake de pe domeniul nobiliar Teleki din Gornești.

 

Informația a fost confirmată de organizatori (Emagic), care au anunţat că în lineup-ul celei de-a treia ediții a Awake sunt incluși și englezul JP Cooper (soul), olandezii de la De Staat (rock), belgienii de la Triggerfinger (rock) şi englezul AJ Tracey (rap&grime).

 

Cine e Netsky

 

Belgianul Boris Daenen (29 de ani) și-a luat numele de scenă Netsky după numele unui virus informatic, a debutat în 2009 cu piese liquid funk și a venit prima oară în România în 2011 pentru un show în București, la Arenele Romane. Anul trecut, Netsky a fost la Electric Castel. Este cunoscut şi pentru colaborările cu starurile stilului: Lost Frequencies, Digital Farm Animal, David Guetta şi Emeli Sande.

 

Cea de-a treia ediţii a festivalului Awake va avea loc în perioada 15-18 august, pe domeniu Teleki din Gorneşti (jud. Mureş), organizatorii au pus deja în vânzare bilete pe site-urile de profil (pentru întreg festivalul + camping prețul este de 169 de lei).

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare