CONFLICT – Aeroportul Transilvania din Tîrgu Mureș și-a dat în judecată fostul director

0
815
Petru Ștefan Runcan (stânga) și Peti Andrei (dreapta) - fostul și actualul director al Aeroportului Internațional „Transilvania” din Tîrgu Mureș

PROCES. Aeroportul Transilvania, regia autonomă din subordinea Consiliului Județean Mureș, și-a dat în judecată fostul director, pe Petru Ștefan Runcan. Litigiul, care este unul de muncă, pentru obținerea unor pretenții financiare, a fost înregistrat în 20 iunie 2018 și va fi judecat de magistrații Secției Civile a Tribunalului Mureș.

 

În cauză, instituția aeroportuară mureșeană i-a chemat în garanție pe Peti Andrei, actualul manager al aeroportului (titulatura oficială este președinte al Consiliului de Administrație – administrator executiv), și pe Luminița Gherendi (44 de ani), directorul economic al aeroportului (din anul 2013) – chemarea în garanție de una din părțile procesului civil se face pentru ca respectivele persoane să susțină interesele sau să-i sprijine apărarea.

 

Petru Ștefan Runcan (56 de ani) a fost director al aeroportului mureșean timp de 13 ani, în perioada septembrie 2003-2016, acum fiind director de dezvoltare al operatorului aerian român Cobrex Trans Brașov. Prima rundă a procesului a fost programată marți, 4 septembrie 2018.

 

Andrada VLAS



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ