CONFLICT – Aeroportul Transilvania din Tîrgu Mureș și-a dat în judecată fostul director

0
523
Petru Ștefan Runcan (stânga) și Peti Andrei (dreapta) - fostul și actualul director al Aeroportului Internațional „Transilvania” din Tîrgu Mureș

PROCES. Aeroportul Transilvania, regia autonomă din subordinea Consiliului Județean Mureș, și-a dat în judecată fostul director, pe Petru Ștefan Runcan. Litigiul, care este unul de muncă, pentru obținerea unor pretenții financiare, a fost înregistrat în 20 iunie 2018 și va fi judecat de magistrații Secției Civile a Tribunalului Mureș.

 

În cauză, instituția aeroportuară mureșeană i-a chemat în garanție pe Peti Andrei, actualul manager al aeroportului (titulatura oficială este președinte al Consiliului de Administrație – administrator executiv), și pe Luminița Gherendi (44 de ani), directorul economic al aeroportului (din anul 2013) – chemarea în garanție de una din părțile procesului civil se face pentru ca respectivele persoane să susțină interesele sau să-i sprijine apărarea.

 

Petru Ștefan Runcan (56 de ani) a fost director al aeroportului mureșean timp de 13 ani, în perioada septembrie 2003-2016, acum fiind director de dezvoltare al operatorului aerian român Cobrex Trans Brașov. Prima rundă a procesului a fost programată marți, 4 septembrie 2018.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here