CONSECINȚELE TRASEISMULUI – Conducerea PNL Târgu Mureș a trecut la ALDE, iar filiala municipală se pregătește de alegeri

DIZOLVARE. PNL Mureș a decis cu o majoritate covârșitoare dizolvarea Biroul Politic Local (BPL) al  PNL Târgu Mureş, după ce nouă membri ai structurii de conducere municipală şi secretarul general al acesteia s-au înscris în ALDE. Senatorul Cristian Chirteș, președintele PNL Mureș, a precizat că filiala județeană pregătește deja organizarea alegerilor pentru un nou BPL, care trebuie să se pregătească pentru exercițiile electorale viitoare cu obiectivul de a menține PNL Mureș în poziția de “principal partid românesc din județ” prin prisma numărului de aleși locali.

 

Doar un an și jumătate a trecut de când, în august 2017, BPL Târgu Mureș a fost dizolvat, fiind anunțate alegeri care în toamna aceluiași an au fost anulate, la conducerea filialei municipale rămânând Ovidiu Moldovan care clama că „situația în PNL Târgu Mureș s-a stabilizat” și că, de acolo înainte, filiala municipală „va continua să se ocupe de problemele serioase ale organizației, urmând să redevină locomotiva PNL Mureș”, toate acțiunile viitoare „având ca scop câștigarea alegerilor locale și întărirea în rândul consilierilor”. Azi vine Chirteș și zice că ăia oricum n-au făcut nimic de 18 luni, adică de atunci și până acum, și că pune batista pe țambalul liberalismului târgumureșean.

 

Cătălin VISCHI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare