Consilierii locali din Târgu Mureș, întruniți la ședința ordinară a lunii februarie!

COMUNICAT DE PRESĂ. Joi, 23 februarie s-a desfășurat în sala de ședințe a Primăriei Târgu Mureș ședința ordinară a Consiliului Local. Pe ordinea de zi au fost 37 de proiecte, dintre cele mai importante amintim:

Consilierii locali au aprobat și în acest an lista unităților de învățământ de stat, ciclul liceal, unde vor fi acordate Premiile anuale „Gaudeamus”, șefilor de promoție. Acestea sunt în valoare de 2000 de lei pentru fiecare elev, pentru fiecare linie de studiu în parte;

De asemenea, elevii care obţin media 10 la Evaluarea Naţională şi la Examenul de Bacalaureat, vor beneficia de Premiile anuale „Excelenţă în învăţământ”, în valoare de 2000 de lei;

Șefii de promoție din unitățile de învățământ de stat cu ciclu gimnazial din Târgu Mureş, pentru fiecare linie de studiu în parte, vor fi recompensați cu Premiile anuale „Excelsior”, în valoare de 1500 de lei.

Aleșii locali și-au dat votul cu privire la o serie de documentații tehnice – economice, pentru diferite proiecte, cum ar fi: ”DALI – Reamenajare intersecție str. Cuza Vodă – str. Baladei – str. Enescu”, ”DALI – Amenajare peisagistică a spațiului din Piața Bernady”.

Serviciul Relații Interne și Internaționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare