CONTRABANDĂ – Tânăr mureșean, reținut la vamă pentru că avea în bagaje un pistol cu gaze

0
334

PISTOLUL DIN VALIZĂ. Un tânăr în vârstă de 27 de ani din județul Mureș, care se întorcea din Austria ca pasager într-un autocar, a fost reținut la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II (jud. Arad) pentru că, în urma verificării s-a descoperit că avea în bagaj un pistol de autoapărare cu gaze, de calibrul 9 mm, şi 10 cartuşe cu capsele nepercutate.

 

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Adina Aconstantinesei, tânărul “nu a declarat arma şi muniţia autorităţilor vamale la intrarea în ţară și nici nu era autorizat pentru deţinerea, portul şi folosirea armelor letale sau neletale”, fiind reţinut pentru contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ