CONTRACT – 26.000 de euro pentru un studiu peisagistic pentru reamenajarea zonelor verzi din Târgu Mureș

0
179

REAMENAJARE. Primăria Târgu Mureș va plăti unei firme din Alba-Iulia 26.460 de euro + TVA (exact: 125.164 de lei + TVA) pentru un studiu peisagistic pentru reamenajarea zonelor verzi din municipiul reședință de județ. Contractul a fost semnat săptămâna trecută cu Biroul de Proiectare Străjan SRL și prevede ca studiul să fie finalizat în cel mult 11 luni. Lucrarea a fost achiziționată prin procedura de cumpărare directă.

 

Sereleul Birou de Proiectare Străjan SRL este controlat de arhitectul Ioan Străjan, absolvent al Facultății de Arhitectură și Sistematizare din cadrul Institutului de Arhitectură Ion Mincu din București (1983), prosper om de afaceri din Alba Iulia (acționar al complexului comercial Mall Alba) și pasionat colecționar (în 2007, procurorii i-au confiscat câteva sute de piese, unele de patrimoniu, pe care arhitectul le-a găsit în timpul săpăturilor efectuate pe mai multe terenuri private din Alba Iulia și pe care nu le-a declarat).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ