CONTRACT – Firmă din Mureș, lucrare de 1,3 milioane de euro în Sibiu

EXECUȚIE. Firma mureșeană Geiger Transilvania a semnat contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a unei noi zone din cartierul sibian Hipodrom, valoarea contractului fiind de aproape 6 milioane de lei (echivalentul a 1,3 milioane de euro).

 

Conform contractului semnat de Primăria Sibiu și firma mureșeană, lucrările se vor încheia la sfârşitul lunii mai 2019 și cuprind refacerea stratului de asfalt de pe carosabil și trotuare pe străzile Fraţii Buzeşti, Calea Cisnădiei și Nicolae Iorga, amenajarea a aproximativ 300 de locuri de parcare cu dale înierbate, amenajarea de zone verzi (cu gazon şi arbori), extinderea rețelei care preia apa pluvială (prin crearea de noi guri de scurgere), montarea a aproximativ 80 de stâlpi cu corpuri de iluminat cu LED (eco-eficiente), amenajarea unei tubulaturi subterane (în care vor fi coborâte cablurilor suspendate – pe o lungime de aproximativ 1,4 km) și amenajarea a două noi locuri de joacă.

 

Firma Geiger este prezentă pe piaţa din România încă de la începutul anilor 90, fiind una din primele firme de construcţii germane din România. Primele proiecte de succes în domeniul construcţiilor de drumuri au fost realizate cu mai mult de 15 ani în urmă în zona Transilvaniei. Astăzi, grupul Geiger România are patru sucursale în Sibiu, Tîrgu Mureş, Iași și Bucureşti și peste 280 de angajaţi.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare