CONTRACTE SEMNATE – Trei proiecte din Târgu Mureș și Sighișoara, finanțate cu 10 milioane de euro prin Programul Operaţional Regional

0
574

FINANȚĂRI PENTRU DEZVOLTARE. Miercuri, 29 aprilie 2020, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a semnat trei contracte de finanţare pentru dezvoltarea a două municipii din județul Mureș, în valoare totală de aproape 10 de milioane de euro – finanțarea este asigurată prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020.

 

Municipiul reședință de județ, Târgu Mureș, este beneficiarul a două din cele trei contracte de finanțare a unor localități din județul Mureș: reamenajarea infrastructurii pe coridorul deservit de transportul public local pe zona Vest – Centru în Târgu Mureş (proiect în valoare de 25.590.406,45 lei) și transformarea străzilor din zona clinicilor din Târgu Mureș în trasee mai prietenoase faţă de pietoni şi biciclişti (proiect în valoare de 13.254.238,90 lei).

 

Cel de-al treilea proiect din județul Mureș care va fi finanțat prin POR va fi implementat în municipiul Sighişoara și se referă la modernizarea şi extinderea sistemului de iluminat (proiect în valoare de 9.384.542,64 lei). Cele trei proiecte totalizează finanțări de 48.229.187,99 de lei.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ