CONTRACTE – Stația de deșeuri de la Vălureni și cea de tratare de la Sînpaul au operatori desemnați

0
385

DEȘEURI. Astăzi, Consiliul Județean (CJ) Mureș a atribuit două noi contracte de concesiune în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor Solide (SMIDS) din județ. Practic, au fost oficializați câștigătorii care vor opera la Stația de Transfer, Sortare și Compostare din satul Vălureni (comuna Cristești) și la instalația de Tratare Mecano – Biologică (TMB) de la Sînpaul (locul în care este construit centrul, “inima”, SMIDS Mureș).

 

Conform rezultatului licitațiilor, Stația de Transfer, Sortare și Compostare din satul Vălureni (comuna Cristești) va fi operată de aceeași asociere de firme care a câștigat, în octombrie 2016, operarea depozitului de la Sînpaul, respectiv Iridex Group Import Export SRL București & Servicii Salubritate București SA & Iridex Group Salubrizare SRL Constanța.

 

Cât despre instalația de Tratare Mecano – Biologică (TMB) de la Sînpaul, conform raportului procedurii de licitație publică din 1 august 2018, va fi administrată de asocierea de firme Saluvris Waste Management SRL Mediaș (mutată din Slatina) & Eco Fire Sistems SRL (firmă înregistrată în comuna Lumina, jud. Constanța).

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ