CORONAVIRUS – Compania aeriană Wizz Air a suspendat două din cele patru curse regulate de pe Aeroportul Transilvania

DECIZIE. Compania aeriană Wizz Air a anunțat astăzi, 24 martie 2020, suspendarea a două din cele patru curse regulate de pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș, respectiv cele către Memmingen (München) și Londra. Wizz Air a mai anunțat astăzi că suspendă până în 1 mai 2020 toate zborurile operate din Timişoara, Craiova şi Sibiu (unde aeroportul s-a și închis, de altfel, toate zborurile comerciale regulate fiind suspendate și 71 dintre cei 115 salariați vor intra în șomaj tehnic).

 

Totuși, Wizz Air menține, deocamdată, două curse regulate pe care le opera de pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș, respectiv cele către Dortmund și Budapesta.

 

Cursa regulată de pe Aeroportul Transilvania către Memmingen (München) – care a intrat în operare în primăvara anului 2013 și care a funcționat cu sincope cauzate de reparațiile pistei, fiind reluată ultima oară în 29 iunie 2018 – a fost suspendată de Wizz Air până în 12 aprilie 2020 (deocamdată). De asemenea, cursa către Londra a fost anulată până pe 27 aprilie 2020 (deocamdată). Decizia suspendării zborurilor aparține exclusiv companiei aeriene Wizz Air. Informațiile au fost confirmate pentru msnews de oficiali implicați în problematică.

 

Vali STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare