CORONAVIRUS – Se supendă și a treia cursă de pe Aeroportul Transilvania unde rămâne operațională, deocamdată, o singură cursă

0
938

AEROPORT TÂRGU MUREȘ. După ce compania aeriană Wizz Air a decis ieri suspendarea curselor de pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș către Londra și Memmingen (München), astăzi, 25 martie 2020, este obligată să suspendă și a treia cursă, conform prevederilor Ordonanța militară nr. 3 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

 

Conform articolului 8 al Ordonanței, publicată în noaptea trecută în Monitorul Oficial Partea I, astfel că prevederile ei au intrat în vigoare, „începând din 25 martie 2020, ora 23.00, se supendă toate zborurile spre / dinspre Franța și Germania pentru 14 zile. Nu se aplică zborurilor de urgență, de stat, tehnice, necomerciale”.

 

Din cele două curse regulate care mai sunt operaționale pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș, una dintre curse, cea spre Dortmund (Germania), efectuată tot de compania aeriană Wizz Air, trebuie suspendată, conform prevederilor Ordonanței militare nr. 3. În consecință, pe Aeroportul Transilvania rămâne operațională, deocamdată, o singură cursă, cea a Wizz Air de la / spre Budapesta (Ungaria).

 

Conform deciziei Wizz Air de ieri, cursa din Memmingen a fost suspendată până în 12 aprilie 2020 (deocamdată), iar cursa către Londra a fost anulată până pe 27 aprilie 2020 (deocamdată).

 

Vă reamintim că marți, 24 martie 2020, Aeroportul Internațional Sibiu s-a închis, toate zborurile comerciale regulate fiind suspendate și 71 dintre cei 115 salariați vor intra în șomaj tehnic.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ