CORONAVIRUS – Doi preoți din Protopopiatul Reghin au distribuit alimente pentru zeci de persoane vulnerabile

0
1670

FILANTROPIE. Preoții Luca Chirilă din satul Filpişu Mare (com. Breaza) și Ioan Emanuel Mera din comuna Lunca, împreună cu voluntari din cele două parohii, au distribuit pachete cu alimente la 87 de persoane vulnerabile de pe raza Protopopiatului Reghin, aflate în izolare din cauza pandemiei de COVID-19.

 

În contextul acestei acţiuni, protopopul de Reghin Valentin Vârva i-a îndemnat pe credincioşi ca în perioada următoare „să dovedească multă solidaritate și întrajutorare față de cei afectați de epidemia de Coronavirus”.

 

Ajutorul a fost acordat prin programul „Solidaritate prin Filantropie” ințiat de Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei, Asociația „Filantropia Ortodoxă”, Instituția Prefectului Mureș și Instituția Prefectului Alba, program care presupune ajutorarea zilnică a cel puțin 500 de persoane nevoiașe aflate în carantină sau autoizolare din județele Mureș și Alba.

 

Vali STOICA

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ