CORONAVIRUS – Evoluția în județul Mureș în ultimele 24 de ore (surse oficiale): 30 de persoane suspecte și 10 cadre medicale autoizolate

0
3452

COVID-19. Conform comunicării oficiale, în judeţul Mureş, la momentul 26 martie, ora 13.00, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat mai mult cu 427 de persoane autoizolate la domiciliu (acum sunt 3.711 de persoane) și mai mult cu 46 de persoane aflate în spaţiile de carantină (acum sunt 141). De asemenea, se înregistrează cu 2 persoane mai multe decât ieri internate cu suspiciune de infecție cu cu noul coronavirus SARS-CoV-2, acum fiind 30 în județul Mureș.

 

În ultimele 24 de ore, în județul Mureș 10 persoane au ieşit din autoizolare la domiciliu și 20 de persoane au ieșit din spațiile de carantină. De asemenea, 10 persoane din personalul UPU SMURD de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş s-au autoizolat la domicilii, după ce în 21 martie 2020 au tratat un pacient declarat ulterior pozitiv la testul pentru Coronavirus și care a fost transferat la Clinica de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca – informația a fost confirmată de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Iuliu Moldovan, pentru agenția națională de presă Agerpres. Cadrelor medicale, care au stare de sănătate bună, le-au fost recoltate probele pentru testul COVID-19 și sunt în așteptarea rezultatelor acestora.

 

În cursul zilei de ieri, când au intrat în vigoare prevederile Ordonanţei Militare nr. 3/2020, polițiștii mureșeni „au aplicat peste 135 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 170.000 de lei”, din care 122 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

 

Tot ieri, 25 martie 2020, Direcția de Sănătate Publică Mureș a controlat alte șase unități de alimentație de tip “market” și au aplicat două amenzi în valoare totală de 2.600 lei, pentru neefecutarea operațiunilor de curățenie și dezinfecție.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ