OFICIAL – Au fost suspendate toate zborurile de pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș

0
365

CURSE SUSPENDATE. Compania Wizz Air, care opera toate cele patru curse regulate de pe Aeroportul Transilvania a anunțat că suspendă începând din 26 martie 2020 și ultimul zbor regulat pe care îl mai avea operațional de pe aeroportul din Târgu Mureș, cel spre Budapesta. Decizia în privința zborului spre Budapesta este valabilă până în 1 mai 2020.

 

Anterior, Wizz Air  a suspendat zborurile de pe Aeroportul Transilvania către Memmingen (Germania) – până în 12 aprilie, Londra (Anglia) – până pe 27 aprilie, Dortmund (Germania) – nedeterminat. Deciziile suspendării curselor au fost motivate prin măsurile luate pentru limitarea răspândirii coronavirusului COVID-19.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ