CORONAVIRUS – Dosar penal, după ce doi mureșeni au fugit dintr-un centru de carantină din județ

0
284

DOSAR PENAL. Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş a anunțat astăzi, 6 aprilie 2020, că a înregistrat două dosare penale pentru săvârșirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor pe numele a doi bărbați care au fugit dintr-un centru de carantină din orașul Ungheni.

 

Conform procurorilor, sâmbătă noaptea, în jurul orei 01.10, doi bărbați care se aflau de 11 zile în respectivul centru de carantină din Ungheni au sărit de pe un balcon situat la etajul I și au părăsit centrul, fără drept. „După 20 de minute, cei doi au revenit voluntar la respectiva locaţie”, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ