OFICIAL – Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mureş a dezbătut obligația purtării măștilor în județ, dar nu a adoptat-o

0
346

MOTIVAȚIA. Proiectul privind obligativitatea utilizării în județul Mureș a unor mijloace de protecție pentru acoperirea gurii și a nasului (măști, eșarfe, fulare etc.) în toate spațiile publice, spațiile comerciale, instituții publice, agenți economici și entități care derulează activitate cu publicul, farmacii, piețe agroalimentare și mijloace de transport public a fost dezbătut ieri, 5 aprilie, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mureş.

 

Proiectul nu a fost adoptat, a comunicat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, motivația constând din faptul că, „la acest moment, nu există posibilitatea de a asigura achiziționarea de măști de către fiecare cetățean al județului Mureș”. Proiectul de hotărâre a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței de atăzi, 6 aprilie 2020, a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mureş.

 

Așadar, nu e obligatorie acoperirea nasului și gurii în județul Mureș.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ